!! NOVÉ ZPRÁVY !!

16.10.2012 18:09

20:57

Takže věci se mají ještě úplně jinak Pejsek zústává u paní Namu s tím, že v sobotu naše Niky pojede na návštěvu. Přiveze s sebou i ohlávku a uvidí se, buďto si ho odveze s sebou nebo tam ještě zůstane, každopádně je nyní nejdůležitější, že TO? CO JE PRO PEJSKA NEJLEPŠÍ, se snažíme zařídit. Tohle je tedy nejnovější Info jak vše pojračuje. Naléhat na Vás s pomocí příspěvků finančních už nebudu, kdo chce pomoci pomůže, kdo nechce nepomůže, je to jen a jen na Vás, ovšem přesvědčit se, že to opravdu funguje jste se již mohli všichni. Samozřejmě pomáhat je potřeba neustále a průběžně, protože pejska zajistit je přirozeně samozřejmost ! 
Díky všem, co jste s námi !!!

 

18:09

Hezké odpoledne Všem, píšu až teď, celou noc jsem bydlela na WC. . . Nyní už lezu aspoň po čtyřech, takže: 
Zítra v cca 16. - 17.00 hodin si přijedeme pro Artuška Spajkyho, jede pro něj Niky. Nikča ho bude mít doma a my ji budeme pomáhat se vším!! Takže držte palce ať vše dobře klapne a povede se. 
Pokud tady píšete, že chcete finančně pomoct je právě Váš čas !!! Potřebujeme na to všechno mít ! Takže ikdyby každý z Vás poslal 100 nebo 200 kč,- strašně moc nám to pomůže. Více kam posílat zde :
https://dalmatin-rescue.webnode.cz/seznam-sprispivatelu-/ 
DĚKUJI VŠEM A URČITĚ DÁME VĚDĚT.  

 

JAKO POMOCNÍK S MAMINKOU PANÍ NAMU FI :-))
U JEZÍRKA :-)