Pejsci se každým dnem zlepšují !! :)

20.07.2014 03:09

Den co den, chvíle co chvíle postupují Baruška a Anú vpřed ! :) Učí se chodit na vodítku jak společně, tak už i každý sám, zvládnou být o samotě už déle jak 3 hodiny, dnes už byli dokonce i na chvíli odděleni a zvládli to naprosto skvěle !! :) 

Baruška je naprosté zlatíčko, prý o ní ani nevíte :) Velmi klidná, přátelská, naprosto nekonfliktní a přizpůsobivá. :)

Anú-bis se pilně učí, strašně rád se mazlí a i odstrkuje na mazlení maminku. :) Je velmi vnímavý ale bude do budoucna potřebovat né úplně ráznou ruku, spíše důslednou přesto pevnou náruč :) Vnímavého majitele !! :)

 

Oba při krmení se musí hlídat, jelikož Bára do sebe všechno nahází ještě rychleji než její syn Anú a pak ho jde odstrčit a sníst mu i jeho mističku, také se OBA učí jíst pomalu a vklídku :)

Oba jsou velmi velmi nedomazlení, velmi si člověka hlídají ve smyslu, kam se hne člověk jdou za ním ;) a mají ohromnou raDost z každého pohlazení i jen tak ;)  

 

Anú  se snažil i tRošku si domov už označkovat, ovšem prý když se bere do ruky vodítko, nemají moc radost, asi to mají spojené s odchodem z "domova" navždy a uvázáním někde . . . 

ZLEVA BARUŠKA A ANÚ-BIS V AUTĚ :)

 

 

 

SPOLEČNĚ S NIKY VENKU ,,NA VOLNO" :)

-------------------------------

NYNÍ K DŮLEŽITÉMU DODATKU K INFU:

Hezký večer všem :)

PRO UJASNĚNÍ:

1. Fena + její syn z Čichalova - tito dva Bára + Anúbis
2. Mára Dvořák + Nikyta Dvořákovo - Domácí depozitum pro Báru a Anúbise 
3. Petr Prokeš - Záchranná a odchytová služba pro zvířata, velká pomocná síla, skvělý zdravotník a cvičitel, Karlovy Vary
4. Věrka Hejtík - Dalmatin - Rescue CZ

Všichni spolupracujeme dohromady, respektive s č.4 spolupracují všichni a č.4 se domlouvá s ostatními. Takže pouze ,,MY,, jsme kompetentní dávat Vám informace o tomto dění.

VELMI DĚKUJEME Márovi, že poskytl své č.účtu takto veřejně, kdy příspěvky vámi poslané jdou přímo do Domácí péče Báry a Anúbise, tedy přímo k nim k jejich zaopatření (veterina, krmivo, antiparazitika, benzín pro jejich dopravu apod., . . .)

Adresa pro materiální dary bude každému dárci odeslána do soukromé zprávy.

JE PRAVDA, ŽE TO NIKDO NEMÁME ALE VŮBEC JEDNODUCHÉ, PŘESTO JE VELMI DŮLEŽITÉ DRŽET SE POMOCI PEJSKŮM A UDĚLAT PROTO ABSOLUTNÍ MAXIMUM.

KDOKOLIV BY NÁM CHTĚL POMOCI, A PŘIDAT SE DO NAŠEHO TÝMU, JE VELMI VÍTÁN !! :-))
MÁME JEDINÝ CÍL: 
ZAJISTIT BÁŘE A ANÚBISOVI ŠŤASTNÝ A BEZPEČNÝ ŽIVOT.

OBROVSKÉ DÍKY PATŘÍ VŠEM TĚMTO POMOCNÍKŮM V ZÁCHRANĚ BÁRY A ANÚBISE, A VÁM VŠEM, KTEŘÍ PŘISPÍVÁTE, POMÁHÁTE NÁM PEJSKY OBSTARAT A JSTE S NÁMI. DĚKUJEME A BUĎTE S NÁMI I DÁL :)
---------------------

Věrka Hejtík Dalmatin-Rescue CZ