Artušek dnes přijel do své nové DO !

20.10.2012 21:59

Artuška dnes jela navštívit Niky s tím, že si ho odveze. Na jak dlouho, to se ještě uvidí. Protože je to mnohem dříve, než jak bylo naplánováno a dohodnuto na 1. listopadu, budeme umístění chlapečka prostě muset přizpůsobit. Ikdyž není dobré, aby cestoval tam a zpět, je to pořád menší zlo, než aby v útulku umrzl, nastydnul nebo chytil parvovirozu. . .

Namu se nám tedy nabídla, že po pár dnech, až si také s maminkou odpočinou, by u nich mohl Arty zase chvíli pobýt, no uvidíme jak to vše také bude pejsek zvládat. Ikdyž je to velmi náročné, tak jeho psychika je nyní pro nás nejdůležitější.

Po telefonátu s Niky vám podávám info, jak se Arty krásně aklimatizoval, s fenkama Agnežkou a Clariskou se krásně zkamarádil a i cestu autem si náramně užíval :) celou cestu pečlivě študoval řízení :-)  Níže vložím odkaz na video a můžete se podívat, jak to našemu šikovnému chlapečkovi krásně šlo :) Paní Namu, mamince Namu a Niky s přítelem mužem patří velké díky !!! 

V pondělí se Niky chystá s Artuškem na Veterinu, pejsek je navíc zablešený, nafouklé bříško a bude mít těch parazitů určitě víc. Dále budeme postupně zlepšovat jeho psychiku a učit ho vše, co je potřeba. Artušek je velmi velmi chytrý a společensky oddaný pes, dělá vše s velkým nadšením a vervou a patřičně si užívá každý dotyk a přízeň člověka. Už nyní je jasné, že z něho bude pejsek, který až najde svého člověka, tedy svého pána, bude mu věrný tělem i duší. Přesto všechno, co má za sebou, má stále obrovskou vůli žít a má řekla bych obrovkou vnitřní sílu, která ho tahne kupředu.

Takže Artušku, ať se Ti u Niky líbí a zítra se Ti zase ozveme abys nám mohl říct, jak ses celý den měl :) 

odkaz na video: https://www.facebook.com/events/492414944110850/?fref=ts 

DĚKUJEME DALŠÍM PŘISPIVATELKÁM, které přispěly obě již podruhé !!! Lence za finance a  Namu, která přispěla opravdu velkou částkou. Děkujeme moc !!! :) :) více v seznamu přispivatelů . . . 

,,Artušek už spinká´´ :) :)