Dosah příspěvků DR CZ na FB máme přes 4,5 tis. lidí. Najdou se mezi nimi i láskyplní zájemci??. . .

25.01.2016 12:33

WOOHOO ! ! . . .

Hezké poledne všem příznivcům plemene dalmatin !  :)


Dosah našich příspěvků Dalmatin-Rescue CZ máme na facebůkové stránce celkem přes 4,5 tis. a to není málo :) Pejsků hledajících nové páníčky je stále dost, bohužel, a tak pevně doufám, že se z těchto přes 4,5 tis. uživatelů najdou zájemci, kteří si nějaké to osiřelé puntíkaté dítě adoptují či osvojí. A nemusíte se bát, každý pejsek , konkrétně dalmatini, i když jsou třeba šmrnclí, jsou neúžasnější společníci lidí už po staletí. A úplně přesně platí i to, co se říká o "Nejlepší přítel a pes. . ." 

Z mé vlastní citatce:

,,Dalmatin může mít každého člověka, přizpůsobí se a umí rozsvítit den vždy, ale ne každý člověk si dalmatina zaslouží. . ."

Vážení a milí, dobří lidé.... pokud jste tak dobří, pokud Vám jde o ochranu a bezpečí zvířat, udělejte si procházku či výletek do útulku, podívejte se na pejsky, kteří tam jsou.... pro ty "pohodlnější" či informovaně založené, podívejte se na různé inzerce a pro všechny, podívejte se pečlivě na tyto webové stránky ! :)  Naleznete zde jak spoustu důležitých informací, tak puntíkaté dušičky, které nemají své doma a čekají právě na Vás. . . 


p.s. i Korektní chovatel, nejen majitel, může mít doma útulkáčka či týraného pejska, kterému dopřeje lásku a radost života :-))