Gregorek Petrovický vítr - Hledá Nový domov !

01.07.2014 20:48

Náš Gregorek se těší každému pohlazení a plné mističce každý den :) ! Gregorek se pomalu spravuje a zotavuje, má zanedbanou výchovu a pomalu začínáme hledat nového vhodného majitele. Chlapeček dělá pokroky každý den :) pěkně cvičíme, učíme se a poznáváme každodenní vítání, mazlení a radosti psího života jako jsou hračky, dobroty, a teplá lidská dlaň a hřejivá náruč :)

Gregorku, pejsku úžasný náš, přejeme ti stále, ať se spravuješ a napravuješ si své zlomené srdíčko v našem náručí, než budeš plně připraven pro vhodného nového majitele ! :) 

Hledáme domov pro 4-letého dalmatinka s PP Gregorka, zbarvení broskvička, nejlépe aktivní důchodce nebo lidi v domácnosti, aby se mu mohli celý den věnovat a byli s ním. Gregorek je moc milý a snaživý pejsek, snášenlivý se psy, nadšený pro každou aktivitu svého páníčka. Je zvyklý u koní. Je to úžasnák, který všechno dělá naplno. Má moc rád lidi i děti. Nesnáší samotu a zavírání, hodně moc pláče a dobývá se ven. Není bohužel vhodný pro majitele, kteří chodí standartně do práce a nemohli by si ho brát s sebou. Venku bez problému chodí na volno, dobře reaguje na přivolání. Rád jezdí v autě, umí v MHD, ve vlaku i na traktoru. :-) Cena symbolická.


Gregorek je strašlivě snaživý pejsek :)

Kontakt:
Zuzana Hejtíková, chs Petrovický vítr,

tel: 724 730 989,
email: petrovicky.vitr@seznam.cz

drž mě paničko za pacinku

jsem vděčný a mazlivý dalmatínek 


Kontakt:
Zuzana Hejtíková, chs Petrovický vítr,

tel: 724 730 989,
email: petrovicky.vitr@seznam.cz