Založena sekce UDÁLOSTI, Milí psí přátelé :) . . .

02.03.2014 17:25

02.03. 2014

Milí  Návštěvníci naši :)

Jupííí Jupííí ! :) jsem už online a na nějaký čas zase tady s vámi a pejsky :)
Takže pár dalších změn, a to, . 
 
Dále, do  hl. menu přidána další sekce ,,Událostí,, co kdo kdy kde jak a tak :) . . .  ikdyž jsem zde novinky nechtěla, jak je vidno, je stále co doplňovat a sem na hlavní stranu kam jsem prozatím vše psala a následně mazala atd., se to jednoduše nehodí. Zde bych ráda, aby jste se dozvěděli cíl tohoto projektu a to všichni ;) . . .
Takže pro novoty, se dozvíte vždy tam ;) a vložena slidely jednoho dalmatínka . . . :)
jinak změny, kdo našel nový domov a byl adoptován a kdo ještě na domov čeká, vše na fb jako vždy, ale opět doplním i sem.  A protože už máme konečně krásné počasí a jarní sněženky už nám taky zdobí zahrádku, tak šup šup nahodit úsměvy šoupnout se do gala a ven na procházku do přírody, pejsci jistě ocení pěknou procházku plnou her a zakončenou plnou miskou papání do jejich pupíků ;)
Ráda bych, aby se naše logo stalo SYMBOLEM V SRDCI každému pejskovi a páníčkovi, který kdy pomohl nějakému chlupáči nejen tady, stejně tak, jako si vybojoval život Artušek a zůstává tak navždy v našich srdcích :) protože láska nám dává víru v naději :)

Děkuji že jste stále s námi! :) :) :)

YIPPEE YIPPEE YIPPEE

MŮŽETE POMOCI I VY, KAŽDÝ Z VÁS . . .

28.01. 2014 

Milí  psí přátelé :)

no a protože vše je stále v pohybu, ráda bych Vám představila nový projekt, který není úplně až tak nový, akorát změnil název, působiště a pár dalších změn. Také Vám ho představuji proto, že hlavně tento skvělý zdravotník Petr Prokeš, byl ÚPLNĚ PRVNÍ POMOCÍ PRO NAŠEHO ARTUŠKA, kdy byl ještě zavřený v kotci v Čichalově a poskytl mu jak první pomoc zraněného krku (kdy měl Artušek zažraný řetěz až do masa přímo v krku) ale také pomohl ohledně konzultací s Artuškovou povahou a jeho chováním. Prostě Člověk na správném a hlavně tom pravém místě !!
No a protože také pomáháme všem, pokládám za velmi důležité Vám říct, že i mimo jiné, také v Karlovarském kraji, existuje naprosto profesionální záchranná a odchytová služba, která nabízí jak převoz tak odchyt a samozřejmě i zdravotní ošetření Vašeho chlupáče :)

Vzpomínám si. . .

NeJednou, jsem volala a NeJednou jsme řešili akutní problém co jak a kam s Artuškem, a ikdyž to bylo tenkrát úplně strašně ,,náročně,, vyčerpávající,  i tak jsme v nejhorším počítali s pomocí Karlových Varů, kde by býval, Artušek ještě přežil pár dní. Za to stále a pořád budu vděčná a patří obrovský dík, protože i díky naší komunikaci, jsem se o Artuškovi dozvěděla ! 

Ták tady se můžete podívat na supr nový web: 

 https://zachranna-a-odchytova-sluzba.webovky.cz/

 a zde Facebookové stránky (více info)

A tady již akce nebo událost, kterou pořádají ;) ;) ;)

"Záchranná stanice u přednosty Avájeka". 

zde info události na Facebooku (více info)

zde výběr jízdenky ;) (více info)

kde si můžete objednat a zakoupit jízdenku na naprosto originální a nezapomenutlenou jízdu vláčkem společně s přednostou stanice Avájekem :) a pomoci tím tak pro další rozjezd záchranné stanice. :)  Vše se dozvíte jak na webu, tak na facebooku a i na události ;) včetně i fotek nového působiště.

Tak všem dobrým skutkům Zdar Nazdar a Šťastnou cestu vláčkem motoráčkem ;) ;) ;) !! 

19.01. 2014

Milí a drazí návštěvníci :) děkuji za hezké pochvaly webu,  a našeho Patrona Artuška :) jak jste si určitě všimli, náš patron Vás všechny pěkně provází na každé stránce webu a pěkně na vše dohlíží a hlavně opatruje :) ;) a také Vás vždy vrátí na úvod :) ale to už víte.

Na fb jsou opět další pejsci k mání. . . Jinak doufám, že se Vám všem daří moc hezky v tomhle unaveném počasí, kdy je nejlepší zalézt si i s chlupáčema pod peřinku a nevylézat ;) :D 

A také ostatní aktualizace stále pokračují . . . brzy si budete moci přečíst i zde horoskop Vašeho puntíkovaného uličníčka, a pokud nevíte kdy je narozen, aspon srovnat jeho vlastnosti ;) dále pak v sekci ,,můj nový domov,, si už také brzy přečtete příběh každého pejska který tu hledal láskyplný domov včetně fotografií jak se jim dnes daří ;) 

No, a jelikož je Artušek taky velký nezmar, a prostě ležet doma v posteli ho neuspokojí, mám pro Vás další nové fotky, jak pěkně mu jde cvičení, tanec a také jak naprosto bravůrně s čistou elegancí zvládá postoj jako správný dalmatiní švihák ;) těšte se těšte, máte určo na co a také držte moc palce ostatním pejsáčkům hledající teplo lidského pohlazení :) :) !

pac a HaF na pozdraF :-DD 

-------------------------------

Jupííí Jupííí ! :) Nový web je tu :) omluvte prosím neúplné aktualizace, pracuji na tom ;) děkuji ;) 
Dále, z hl. menu zmizela rubrika Vítejte, ale nebojte :) vždy, když budete na jiné stránce a kliknete na Logo s Artuškem, vrátí Vás to z5 na úvod ;)
 
A malý příběh k mému logu . . .
Logo jsem vymýšlela hodně dlouho a moc jsem si přála do něj vměstnat Artuška- Spajkyho (kdo neví, Artušek je z kauzy Čichalov, více zde ) a také jsem ho chtěla jako symbol této veškeré pomoci a naděje v "boji" o spokojený psí život :) Jak vidíte, Artušek se umí krásně usmívat a bude tímto naším patronem nad všemi opuštěnými dalmatínky. . .
Ráda bych, aby se toto logo stalo SYMBOLEM V SRDCI každému pejskovi a páníčkovi, který kdy pomohl nějakému chlupáči nejen tady, stejně tak, jako si vybojoval život Artušek a zůstává tak navždy v našich srdcích :) protože láska nám dává víru v naději :)

Děkuji že jste stále s námi! :) :) :)

YIPPEE YIPPEE YIPPEE

 

MŮŽETE POMOCI I VY, KAŽDÝ Z VÁS . . .