NOVÉ VIDEO !! ARTUŠEK JE OFICIÁLNĚ ARTUŠ !!

30.10.2012 20:44

ARTUŠEK SPAJKY JE TEDY OFICIÁLNĚ PŘEJMENOVANÝ NA ARTUŠE !! 

Video viz kuk nahoru ;-) díky autorce Niky !!! :-))

Krásný zimní večer a Artušek Spajky byl ofiko pojmenován na Artuška :) a aby to mohl řádně oslavit, rozhodl se včera, že vyrazí sám do města. Cestou očůral všechny stromečky co potkal, běžel přes celou ulici aaaž do parku. Nejdříve za ním běžel páníček a hned za ním vyběhla panička :) Oba běželi za Artuškem a Artušek si výhledový útěk náležitě užíval :-)) Panička vyběhla jen v kraťáskách a v tričku, a cestou málem infarkt a to běžela ještě v pantoflích, právě si čerstvě obarvila hlavu barvou a každý kdo viděl tuhle podívanou se musel tedy bavit. Páníček měl nervíky taky na šnůrce . . .
No, nyní už se tomu všichni smějeme :) , ale včera večer to tedy byla hrůza, panička si musela udělat Grog aby mohla mluvit jak byla zmrzlá. Vždy, když Artušek očůrával keřík nebo strom, páníček nabral ze všechn sil a snažil se ho dohonit a v tu chvíli Artušek dočůral, uskočil :-D a frnk. . . 

Artušek běžel opravdu výhledově :-) :-) :-) pěkně si prohlížel okolí a sem tam pokouknul na páníčka s paničkou, jestli běží za ním . . . :-DDD 
 

Cestou ho zaujala malá ratličí psí slečna a tak se zastavil, v tu chvíli zaregistroval hysterický řev paničky a ihned na přivolání se vrátil. Byl radostný a vrtěl ocáskem, že panička a páníček se proběhli městem na oslavu s ním :-) zkrátka byl vysmátý jako lečo :-))

Poté ho panička čapla a honem honem domů do teplíčka. A Artušek na hambu. . .

Samozřejmě okamžitě pochopil co provedl a začal se kát. . .

Pozitivní a velký úspěch na tom všem je, že u Artuška už funguje odvolání a přivolání, i když ne jak bychom si představovali, ale už to je obrovský úspěch. Stále je třeba na něm pracovat ;-)

To že to bude s Artuškem na dlouhou dobu víme a s tím jsme do toho šli, proto je velmi velmi důležité při jakémkoliv vychílení nebo nezvládnutí situace neházet flintu do žita. 

S Artuškem už začínáme pěkně cvičit a výchova pokračuje zdárně kupředu. Pracujeme na tom stále intenzivněji a Artušek dělá velké pokroky. S výcvikem je ještě čas, ale profesionální přístup už je samozřejmostí :-) A ještě další pozitivum je, že Artušík už zůstane u Niky do té doby, než mu najdeme nového pořádného majitele :-) 

A také jsme bohužel zjistili, že Má Artušek spilované zuby, nojo, hold někteří ,,debili,, to dělají :-((

Artušek je velmi osobitý a flegmatický pejsek :-)

A ještě, zajímá Vás, jak se tohle všechno stalo???

jelikož se Niky s mužem stěhují, včera přišel páník domů že odveze do nového pár věcí a nechal si dole samozřejmě otevřené dveře. Jen otevřel dveře do bytu, Artušek frnk. . .  no a ostatní už znáte :-) Důležité je, že vše dobře dopadlo a nic se nikomu nestalo. 

A ještě nutno říct, že Artuškovo chování je po tom všem, co má za sebou naprosto normální, ba naopak až překvapivě dobré :-) 

FOTO PŘIPRAVUJI :) Nový přispivatel v seznamu přidán, děkujeme !!! :-)

TAKÉ VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ OBCHŮDKU DALMATHO VENGLÁŘOVÝM, KTEŘÍ DAROVALI SPOUSTU DOBROT , GRANULEK, KUŘECÍ STEHNA A FROLÍKY.  

S pejskem se hodně pomazlili, nacpali ho dobrotama a popřáli mu do života hodně štěstí. Artušek se choval velmi vzorně a moc se jim líbil. 

 

DĚKUJI VŠEM !!! KTEŘÍ MI POSKYTUJÍ POMOC, DĚKUJI ZA DOČASNÝ DOMOV A DĚKUJI ZA VŠE CO MI POMOHLO A POMÁHÁ PŘEŽÍT !!!

VÁŠ ARTUŠEK