Negativní lidi a jejich absurdní zlostné jednání proti našemu záchrannému projektu Dalmatin-Rescue CZ

18.04.2016 15:22
Vážená veřejnosti,
ach jo, nechtěla jsem to sem vůbec psát, nezabýváme se "výkřiky do tmy", kterými se nás někteří snaží stáhnout zpátky či zabrzdit, ale budiž. Jak už víte, my před bolestí a utrpením zvířat-pejsků oči nezavíráme!. To nám ale "někteří" od dalmatinů, nemohou odpustit.Některé notorické pomlouvače bychom už možná mohli i ocenit, za tak velkou fantasy kovbojku, kterou dokázali zase vymyslet. Ohledně nabízeného pejska a "jeho" fotky. Jde o dětský náčrtek školního projektu na informatiku - ilustrační koláž k nabídce na téma pes a tečky. 
 
To, že "stará komedie" z toho udělá tak nenávistnou kovbojku, by mě tedy vůbec nenapadlo. Že vysolí tolik fantastických, nenávistných a až neuvěřitelných pomluv, že si někteří dokonce stáhnou naši (ilustrační) fotku, vymažou/upraví z ní pár teček, vloží pod svým osobním profilem, a z toho vyplodí, jak pes na foto ve skutečnosti vypadá, je jasné plagiátorství doporučené poslat na plagiátorskou kontrolu na MU. Ovšem nejlepší je, jak jsou si "tito" lidé naprosto přesně jistí, že jde o psa s PP a samozřejmě znají i chovatele a tak dále. . . , to je skutečně k smíchu. :-DDDDD
 
Nevím, jaký smysl má "pro tyto" náš Dalmatin-Rescue CZ (dále je DR-CZ) takto očerňovat a poškozovat, asi tyto "dámy" nemají zájem na pomoci pro pejsky, ale jen o svůj "vlastní byznys" viz celkové dění u dalmatinů . . Je pravdou, že ony samy nikdy žádnému nepomohly, co k tomu dodat více. . .
Ale co si skutečně myslet o tomto zlostném jednání "těchto" lidí..?, co je k tomu vede..?? Dovršením této nenávistné komedie jsou nadávky různého typu na nás. Což už je skutečný přešlap sprostoty. Že by zášť, zlá vůle, hněv . . . ??
 
A na otázku "těchto" lidí, jak by až plemeno dalmatin mohlo skončit. .??
 
Mimo našich odborných článků, které jsme pro Vás veřejnosti, připomněli, jsme aktivně činní v pomoci pejskům i jiným, všem. 
Za těch 5 let našeho záchranného působení a pomocné činnosti DR-CZ, jsme pomohli přes 100 psům, takže si myslím že docela slušně. :) Možná byste "dámy" měly znovu a LÉPE popřemýšlet. 
 
Mimochodem tento "pejsek z plakátu". . , rýsuje se mu skvělý domov. Pro dobro dalmatínka "dámy" jen doufám, že noví majitelé nebudou tolik znechuceni z Vašeho jednání. .
 
Dennodenně x telefonátů, x emailů, stálé vyřizování, x hodin snahy o pomoc či záchranu pejskům, kteří to potřebují a to ať jste třeba unavení nebo Vás zlobí jakkoliv zdraví, x a x a x hodin naší činnosti . . . 
Takže za těch x let našeho působení u zvířat včetně dalmatinů, jsme změnili, pomohli a zachránili životy mnoho pejskům, když jsme jim našli Nové domovy nebo jim Zachránili životy. Pro člověka se možná tolik nezmění, ale pro azylové, útulkové, týrané, strádající, nemocné a opuštěné pejsky se svět díky naší pomoci změnil navždy. . 
 
Co říci závěrem?. . 
 Velký ohlas, který dílko autora u "některých" návštěvníků vyvolalo,  nás příjemně překvapil. :-D Případní vážní zájemci si mohou číslovanou autorskou kopii koláže objednat. 
 
Věrka Hejtík, Dalmatin - Rescue CZ​