Pro Leryho si přijel nový osvojitel.. + další hledající domovy. .

05.04.2015 14:18
 

05.04. 2015 

Pro Leryho si přijel nový osvojitel. Moc mu držíme palce, bylo to rychlostí blesku. Měj se nejkrásněji Lery !! :)

----------
KRÁSNÝ LÍTACÍ DEN všem našim příznivcům,
mám pro vás dvě zprávy a bohužel nezačnu nijak z vesela :-/
ta 1. do sekce Aktualní nabídka dals nemohu přidat další dvoje pejsky, kteří hledají nové domovy :(

a za 2. jak víte, pomáháme a pomohli jsme již spoustě pejsků. Nojo, jenže to má také i svou druhou stránku . . .
a v tomhle případě jde o místo aneb povolená velikost dat na tomto zdarma webu-využitý prostor na serveru, která jsou již zaplněna úplně až na doraz. 
 
Jsou ,,jen" tři řešení. . . ?
1, začít vymazávat přechozí pejsky - což je blbě, jelikož je důležité, aby naše pomoc byla vidět a také se k těmto i velmi často vracím vždy,když je potřeba je dohledat, což je velmi časté . .
2, koupit, zaplatit si tedy další místo na webu - výborné, jelikož nemusím mazat předchozí pejsky a jejich info, ALE!! není to zrovna levné. Oslovit veřejnost by bylo také moc fajn, ale jelikož tuto činnost  dělám jen a pouze ze své vlastní vůle pomáhat, NIKOLIV na tom jakkoliv podnikat, není to pro mne možné . . .
3, vytvořit další nový web na pomoc s ale jinou web adresou - což je naprt, když už nás znají i ve světě a mají naši web adresu všichni zažitou.
 
TAK A TED BABO RAĎ. . :( 
Takže milí drazí, pokud Vás cokoliv napadne a chtěli by jste mi s tímto, pro mě více než oříškem, pomoci, budu moc ráda a všechny nápady jsou velmi vítány :) 
Můžete k nim využít buďto moji NK zde na webu, 
nebo email: dalmatin-rescue@seznam.cz
 
Jinak další pejsky sem bohužel přidávat nemůžu, nemám tu na ně místo :( a tomě také velmi trápí :( jelikož tento projekt jsem založila právě na POTŘEBNOU POMOC. Ostatní pejskové, kteří hledají nový domov nebo se někde trápí nebo jim jde o život, ať už tady nebo v zahraničí, nyní můžete nalézt jen a pouze na Facebooku (kolonka v hl.menu), kam je vkládání foto + info neomezené, ale pro širokou internetovou veřejnost to prostě nestačí. 
 
Tak, nyní je to i na Vás Vážená veřejnosti, i Vy také můžete pomoci tomuto plemeni a ukázat tím, že každý krásný pejsek na tomto světě si zaslouží pomoc, když ji potřebuje, a dobrotu lidského srdce. 
 
tyto dvoje sem již nemohu vložit, alespoň takhle. . a ještě další, třetí . . . 
 
 

 
 
KDO CHCE, TEN POMŮŽE . .
 
Patří sem VELKÉ PODĚKOVÁNÍ paní/slečně Barboře, která mi zaslala tyto dva na mail. 
Díky!! že Vám nebyl osud těchto dvou lhostejný ! :)