Tak jsem po pár dnech zpět . . .

15.11.2012 22:55

Ahoj všem našim příznivcům a pomocníkům !!! :-)))

tak jsem byla pár dní pryč, ale už jsem tu :-)) Artušek se má naprosto skvěle :-)

a jak již mnozí z vás už ví, dne 17.11. 2012 se koná Klubová výstava dalmatinů ČR, a my tam

budeme !! :-) více o výstavě a jak se tam dostanete zde: https://www.dalmatinklub.com/

Místo konání výstavy je Praha 9-Vinoř Hoffmanův dvůr, budeme tam celý den, takže kdo by jste chtěl nebo měl zájem a jste blízko, můžete nám pro Artuška předat dary přímo tam :-) Nejen že ušetříte za poštovné a balné, ale můžete se s námi i potkat (jak s naší Niky, u které je nyní Artušek v dočasce, tak i se mnou :-)) Budeme se na všechny případné dobré duše moc těšit a samo nejvíce se na Vaše dárečky bude těšit Artušek !!! :-))))) 

Dále aktualizuji sekci přispivatelů pro Artuška !!

Byla nám zapůjčena pro chlapečka klec, samozřejmě ne proto, abychom ho tam zavřeli, ale proto, abychom z ní udělali pro Artuše prozatimní místo odpočinku,bezpečí a jistoty, tedy jeho pelíšku. Samozřejmě jsme také nevěděli, jak bude Artuš reagovat na ostatní členy směčky u Niky, a dle toho co psala Namu, nebylo ani jisté, zda se snesou ty první dny. Artuškovi jsme ale nechtěli působit další stres, ale přeci jen, bylo pořád menší zlo ho dát do klece, kdyby byl agresivní, kdy v té době Niky bydlela v 1+1, takže ho nemohla dát do jiného pokoje stranou, když hrozilo že by nemohli být pesani spolu dohromady, než aby umrzl v útulku !!!!! ALE věci se měly dobře a klec slouží spíše jen že si tam občas Artušek sám zaleze na hanbu :-)) dělá to sám od sebe, když něco provede :-) JENŽE, pelíšek v kleci zabrala bábuška Agneska :) takže Artušek se tam ,,vetře,, jen málo kdy :-DDD Nojono, co naděláte :-DDD každopádné VELKÉ DÍKY PATŘÍ DÁŠE FIALOVÉ ZA ZAPŮJČENÍ KLECE, která nejen, že pro ni jela z domova na chatu, ale i ji přivezla Niky až přímo domů. Zapújčila ji do konce listopadu, a to vše na vlastní náklady !! TAKŽE DÁŠO OBROVSKÉ DÍKY ZA TVOU SKVĚLOU POMOC !!!!! 

Artuška ještě čeká jedna veterinární prohlídka a plné naočkování !! :-)) Takže opět brzy dáme vědět. S Artuškem jsme také již začali cvičit základy poslušnosti a i to mu velmi pomáhá v psychice :-) Díky Niky a Márovi že se tak bezvadně starají a držíme moc palce do dalších dní a do dalšího cvičení s tak šikovným a chytrým chlapečkem :-))

To, jak si Artínek spokojeně vegetí můžete shlédnou na fotkách :-) takže KUK dolu ;-) a zase se brzy ozveme :-)) 

Mára Dvořák: ,,Nedám na ně dopustit :*´´
a pro mě tedy nejkrásnější fotka !!! :-)))

Takhle jednou v Jednu hodinu ráno :D 

První procházka v novém bydlišti :) Švihov u hradu :) Listopad 2012 

Nafukovací pelíšek :-))

První dny...
Artyho oblíbená póza při spaní :D
najdi Artuška... ;-DD

jedna z dnešního odpoledne :) Nic mu neunikne :) 

 Artínek je balónkovej král :-)))

‎:)