Včera byl Artušek u Veterináře a je zdravý jako rybička :))

23.10.2012 20:20

Bohužel mě po tři dny zachvátila zvracivá, takže Info ze včerejška je tu :-)

Včera byl Artušek u Veterináře a kromě parazitů a zapařeného ouška je zdravý jako rybička :))

dle slov Niky: 

tak Artušek má 30kg, dostal odčervení, v uchu zánět nemá, teplotu nemá, dostal šampon na otlaky a je v dobrém zdravotním stavu a kondici. Zamiloval se do sestřičky od které dostal tisíc piškotů a kostičky na zoubky. Paní veterinářka mu tipuje dva roky. 

 

Já mu tedy tipuju 3-4 roky :-) Video z procházky a Niky a psíma holkama :-) :-) :-) 

zde: https://www.facebook.com/events/492414944110850/?fref=ts 

 

Arty vše zvládá moc dobře :) jsme na něj a na Niky moc a moc hrdí !!! :-))) sice je na jeho psychice ještě potřeba pracovat a to i na jeho výchově a i na socializaci jak s lidmi tak s ostatními pejsky, ale ke všemu přistupujeme pěkně v klidu :) Artymu se vše líbí :-) nejvíce samozřejmě ležení v posteli, kam jsme mu to prozatím utli, a gaučing mu také není vůbec cizí.

Artušek je neuvěřitelně hravý, . . . miluje dovádění se psíma holkama a pro míček by se uběhal :) Spolu s ním bydlí i morče, na které ze začátku koukal jako na jídlo, takže ho chtěl trochu lovit, ale už dnes se na něj chodí ,,jen,, koukat jestli tam je a hlídá si celou svou psí domácnost. :)

Přesně jak to bývá,... než si jde psí chlapeček lehnout, stokrát vstane a dojde si zkontrolovat, zda v ložnici jsou jeho lidé :), pak dojde zkontrolovat psí holky, jestli mu neodešly a nakonec to morče :) Vždy než zalehne, tuto ,,kontrolu,, zopakuje několikrát za sebou, a když už je opravdu ujištěn, že jsou všichni doma a nikdo nikam neodejde, konečně si také lehne a spinká spokojeně až do rána. Ale je pořád jako kdyby jedním okem spal a druhým vstával, stále chodí a kouká :)

Artušek na Niky nedá dopustit :) chodí s ní i do vany, kde před koupelnou celou dobu čeká, než Niky vyleze ven, chodí s ní po celém bytě, vaří s ní, prostě bez ní ani ránu. Bude mu chvilku trvat, než pochopí, že mu Niky neuteče, ale už teď je skvělé, jaké dělá Arty bezva pokroky. Niky díky moc !!!

A ještě pro vás ostatní,...

Info podáme zase brzy :)) držte Artymu moc palce :-)))