ACH JO...

07.01.2016 16:58

Záměrné poškozování a pomluvy našeho pomocného projektu DR CZ ! :(

Tento nepříjemný šálek se asi nikdy nepřestane kazit. . .

Určitá "skupinka nepřejících lidí" nemá nic jiného na práci nebo se nudí a vymýšlí různé pomluvy a špínu jen proto, aby Vás poškodili a ještě sami z toho vylezly jako oběti, kteří to myslí přeci dobře. Ano, v tom jsou hvězdy. . .

Achjo, tak to vypadá, že prostě nebudu mít klid. Dát někomu ránu do zad a pak v ní ještě otáčet nůž, to chce silné nervy….

Já asi nikdy nedokážu a prostě neumím pochopit a ani nechci lidi nelidi, kteří takto smýšlejí. 

Tento můj projekt na pomoc dalmatínkům v nouzi funguje aktivně již 5.tým rokem.. Pomohlo se již přes 100 pejskům, kteří byli v útulcích, kteří  nemohli zůstat ve svém domově nebo kterým šlo a to doslova o život,a že jich nebylo málo. Jak pejsci nemocní, tak pejsci z množíren a i pejsci ze zahraničí. . , kteří našli nové domovy, nové majitele, nové rodiny. . .

Za čtyři a půl roku se tento web zaplnil až nadoraz dalmatiny a jejich příbuznými natolik, že jsem, ač nerada, musela poprosit veřejnost o zpětnou vazbu, tedy o Vaši podporu pro možnost zakoupení prostoru a tím rozšíření místa pro další další a další dalmatiny hledající domovy. . . To trvalo nějaký čas a skoro půl roku jsem s webem nemohla ani hnout. Až do ted, kdy podpora od veřejnosti, tato událost byla pro všechny kdo chtějí udělat dobrý skutek a pomoci. Vaše podpora umožnila "vodě téct dál" . .

Tito "nepřející lidé" se ale rozhodli, že zaškodí a vymysleli, že vybírat peníze na cituji: ,,Zakoupení vlastní domény o tom nemůže být ani řeč" (jak můžete vidět, naše doména zůstala stále stejná dalmatin-rescue.webnode.cz). Dále se nechaly slyšet, že kopu do psů, že vše kamufluji svými psi a že je vrcholem všeho, když se prezentuji jako cvičitelka psů... S vyhrožováním mé osobě se netajili ani přes FB, i email anonymě, se snažili nejen opakovaně nabourávat ale též mě blokovat a poškozovat... 

Závěrem bych chtěla říci, že..

Děkuji tedy ještě jednou vám všem za sledování mé pomoci, za podporu která je pro mě dalším pohonem a i za veškeroupomoc,kterou jste shopni pro dalmatiny v nouzi či přímo pro Dalmatin-Rescue CZ udělat. At už sdílíte, nebo posíláte pejsky, vše je důležité a hlavně to, že nezůstáváte lhostejní. Má pomoc je směřována pro pejsky a vždy bude. Je úplně jedno co kdo říká, protože Kelišová toho taky vždycky napovídala, ale důležité jsou pro mě Šťastné psí duše se spokojenými majiteli.

Všem přeji šťastný nový rok 2016 a budu doufat, že se lidé co nejvíce umoudří a vžijí se do kůže těch nebohých bezmocných zvířat, kterým jde často o život.

Zde je naše událost na podporu DR CZ pro dalmatínky v nouzi...

a zde na fcb. . .

Zobrazena data Dalmatin-Rescue CZ Facebook od 1.1.2016–7.1.2016

Celkový počet označení stránky jako To se mi líbí ode dneška: 454 likes
Dosah příspěvků 843 celkový dosah tj. 181,9%
Kliknutí na příspěvek 781
Aktivní lidé 104 tj. 96,2% 
Dosah příspěvků 2596 
Celkový dosah příspěvků (Počet lidí, kterým byla doručena jakákoli aktivita z vaší stránky) 2696 tj. 676,9%
 
Tato data již nejsou malá a moc si vážíme Vaší zpětné vazby, děkujeme.