R.I.P. Gwiazdeczka

27.06.2015 23:35

27.06. 2015 23:35

Tak mám pro Vás bohužel špatnou zprávu, je mi z toho hrozně smutno :´-(((

fenečka to nepřežila. . :´-(((((((((((((((((((

 

 Od života pro sebe nic jsi nežádala, vše jen pro svého pána jsi obětovala, své zlaté srdce celé jsi lidem dala, věčný klid dejž Bůh Ti v odměnu. 

R.I.P. Gwiazdeczka

 

zde čerstvá zpráva o fenečce stará cca 2 hodiny + i s překladem:

Gwiazdeczka przegrała walkę o życie. Doszło do niewydolności oddechowej i zatrzymania akcji serca. Nie wiemy, co mamy powiedzieć...nie da się opisać, tego, co teraz czujemy. Zostanie poddana sekcji zwłok, cała dokumentacja będzie wstawiona na wydarzenie...Prosimy Was o chwilę ciszy, my w Rybniku spotkałyśmy się wszystkie razem, jesteśmy załamane tym faktem, potrzebujemy trochę czasu, aby dojść do siebie...[*] Śpij kochana...teraz już nie cierpisz, przepraszamy, że tak późno przybyłyśmy.. 

Gwiazdeczka prohrála boj o život. Došlo k selhání dýchání a srdeční zástavě. Nevíme, co máme říci... Nelze popsat, to, co teď cítíme. Bude podrobena pitvě, celá dokumentace bude o události zdokumentována... Prosím vás o minutu ticha, my jsme se v Rybniku setkaly všichni dohromady, jsme zlomeni touto skutečností, potřebujeme trochu času, aby na vzpomatování...[*] - spinkej, má lásko... Teď už netrpíš, promiň, že jsme na Tvé volání dorazili tak pozdě .. 
 
 

---

ZDE NENÍ POTŘEBA VÍCE SLOV. . .

ZDE JE POTŘEBA "OBSARAT" TO "HOVADO" KTERÉ TOHLE ZPŮSOBILO !!! :( 

Je to hrozné co se děje :( a že ty zrůdy páchají čímdál větší zlo na bezbranných zvířatech :(

I když je to polsky, určitě porozumíte. . .

video na fb dva dny..

ODKAZ NA VIDEO ZDE